Betonreiniging

Hardnekkige vervuiling, graffiti of coating laten verwijderen? Sinke Betononderhoud heeft voor u de oplossing en de expertise in huis om dit op vakkundige wijze doen. Onder hoge druk wordt heet water tegen het schoon te maken object gespoten. Eventueel aangevuld met een geschikt reinigingsmiddel.

Schoonmaken zonder beschadiging

Door een keuze in de juiste verhouding in nozzle, druk en temperatuur zijn wij in staat om zonder beschadigingen te werken. Onze vakmensen hebben ervaring met het cleanen van verschillende ondergronden, zoals baksteen, beton en kalkzandsteen.

Slopen & saneren

Naast reiniging gebruiken wij deze methode ook om beton te slopen en te saneren. Hierdoor wordt laag voor laag verwijderd. Zelfs het beton kan op deze manier verwijderd worden. Een gecontroleerde manier van werken, waarbij geen schade wordt veroorzaakt aan de ondergrond. Enkele toepassingen zijn het opruwen van beton, het verwijderen van coating en het vrijmaken van wapening.

Meer weten over betonreiniging? Of een afspraak maken?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan garant voor maatwerk, hoogstaande kwaliteit en gedegen advies. Meer weten over Sinke Betononderhoud?