Combinatie Crommelijn Delft

Dwars door de Historiche binnen stad van Delft wordt een spoor tunnel van 2,5 km gerealiseerd. Dit wordt uitgevoerd door de CFE,MOBILIS,DURA VERMEER. Verenigd in de Combinatie Crommelijn Sinke Betononderhoud is verantwoordelijk voor alle betonreparatie en het waterdicht repareren van Conussen. En het aanbrengen van acme profielen.

Lees meer

Injecteren koelleidingen

In opdracht van de Coentunnel construction bouwdok Barendrecht ,Zijn door Sinke betononderhoud de Koelleidingen geinjecteerd van de tunnel elementen.

Lees meer

Coentunnelconstruction

In opdracht van Combinatie Coentunnelcontruction zijn betrokken bij de bouw van de tweede Coentunnel in het bouwdok van barendrecht.Hier zijn vier elementen gebouwd die tezamen de nieuwe coentunnel gaan vormen. Onze werkzaamheden bestonden uit het herstellen van betonschades ,injecteren van koelleidingen,vol grouten van de zinkvoeg omrandingen,dichtzetten van conussen ect ect.

Lees meer

Locobouw Antwerpen

In opdracht van Bouwcombinatie Locobouw (Antwerpen,Belgie ) Betonherstellingen uitgevoerd in de spoor tunnel (lengte 5 km ) en hebben is door ons 100 ton spuitmortel aangebracht.

Lees meer