Betoncoating

Betonreparaties vergen meestal een nabehandeling met coating. Ten eerste om te voorkomen dat er op andere plaatsen nieuwe beschadigingen ontstaan. Ten tweede om dat een reparatie vaak verschil in kleur en structuur te zien geeft. Bovendien heeft het ook een esthetische functie: een strakke vloer ziet er gewoon beter uit.

In elke gewenste kleur en samenstelling

Betoncoating systemen zijn verkrijgbaar in bijna elke gewenste kleur en samenstelling.

Veelal worden dampdoorlatende systemen toegepast, zodat van buiten naar binnen geen vocht wordt doorgelaten, maar het beton wel van binnen naar buiten kan blijven ademen. Voor elke specifieke toepassing is een oplossing aanwezig.

Betoncoating op kunstwerken en garagevloeren

Ook zonder betonreparatie is coating mogelijk. Bijvoorbeeld om antigraffiti systemen aan te brengen op gevels, bruggen, viaducten en kunstwerken. Ook bieden wij particulieren de mogelijkheid om de garagevloer te voorzien van een coating. Dit geeft een aanzienlijke meerwaarde aan uw garage.

Ons specialisme: betoncoaten

Sinke Betononderhoud is gespecialiseerd in het vakkundig aanbrengen van een coating op uw betonnen (garage)vloer. Is het nodig om de vloer eerst te repareren, dan doen we dat ook. Wij komen graag bij u langs om te kijken wat uw vloer nodig heeft.

Meer weten over betoncoating & vloercoating? Of een afspraak maken?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan garant voor maatwerk, hoogstaande kwaliteit en gedegen advies. Meer weten over Sinke Betononderhoud?